Menu
Menu

Højmark Forsamlingshus / Højmark Hallerne

Højmark, den oprindelige del af Sdr. Lem Sogn, ligger på en såkaldt bakkeø, en del af Vestjylland med frodig agerjord og med udsigt over Ringkøbing Fjord. Den gode jord har i århundreder været basis for en stærk, aktiv, selvhjulpen bondekultur, med overskriften, sammenhold og vi løfter i flok.

Beliggende med kirke, sognehus, Friskole, kommunalt børnehus, som naboer, er vi institutionen for fællesskabet og samværet.

Hver uge strømmer hundredvis af mennesker fra et stort opland til Højmark til sport, fester, banko og møder af enhver art: virksomheds-, kommunale- lærerkreds-, gift-, pensionist, landboforenings- og foreningsmøder.

Kulturelt står vi ikke af vejen og efterlever byens motto ”høj energi, højt humør og ikke mindst med højt til himlen” for at give dig/jer den helt rigtige oplevelse, når I besøger hos.

Så skal du holde fest, afholde et møde, eller andet arrangement, ræk ud til vores fantastiske forpagter Martin Ejstrup Sahlholdt, for at høre, hvad vi kan gøre for dig. På www.højmarkliv.dk kan du se mere om hvor, hvem og hvad vi er og kan!

Højmark Forsamlingshus & Idrætshaller

Adelvej 41, Højmark
6940 Lem
Telefon: 9734 3037
E-mail: info@højmarkliv.dk

www.højmarkliv.dk

På glædeligt gensyn